راه اندازی کارگاه تخمه پزی

کارگاه تخمه پزی

جهت راه اندازی کارگاه تخمه پزی در ابتدا شما باید در زمینه دستگاه های مورد نیاز تخقیق کرده و اطلاعات جهت راه اندازی کارگاه را کسب کنید. علاوه بر تحقیق درباره ی دستگاه های مورد نیاز باید در رابطه با سرمایه اولیه، فضای لازم، حاشیه سود و مجوز های مورد نیاز اطلاعات کسب کنید. در راه اندازی هر نوع کسب و کاری شما باید اطلاعات کلی را بدست آورید و طی تحقیقات خود به نحوه ی فرآوری، عرضه و فروش محصول خود پی ببرید. در ادامه به توضیحات بیشتری در رابطه با تجهیزات مورد نیاز و راه اندازی خط می پردازیم.

تجهیزات مورد نیاز در خط تخمه پزی

تخمه و انواع آجیل از خشکبار و تنقلات پر طرفداری هستند که در تمامی فصول، علی الخصوص ایام عید شب یلدا از تنقلات پر مصرف به شمار می روند. تخمه، آجیل و انواع مغز ها محصولاتی هستند که معمولا پس از طی کردن مراحل مختلف فرآوری شده و به بازار عرضه می شود. با توجه به نیاز بازار و پر طرفدار بودن این قبیل از محصولات، راه اندازی کسب و کار در این زمینه دارای سود بالایی می باشد. همچنین اگر محصولات بصورت بسته بندی شده ارائه شوند سود بسیار بالایی برای افراد تولید کننده خواهد داشت. در ادامه به تجهیزات مورد نیاز در خط تخمه پزی اشاره می کنیم و در مورد هر دستگاه توضیح خواهیم داد.

دستگاه های مورد استفاده برای فرآوری خشکبار شامل دستگاه تفت و دستگاه تخمه شورکن، دستگاه طعم زن آجیل و خشکبار و دستگاه خشک کن سرندی استدستگاه تخمه پزی حلزونی

دستگاه تخمه پزی حلزونی از مدل دستگاه هایی است که برای تفت انواع تخمه و آجیل در کارگاه تخمه پزی بهترین گزینه می باشد. از دستگاه تفت حلزونی جهت بو دادن محصول و در برخی موارد شور کردن محصول استفاده می شود. دستگاه های تفت آراد ماشین بصورت اتوماتیک عمل کرده و دارای سیستم سوئیچ راست گرد و چپ گرد می باشد که عمل تخلیه بار داخل دستگاه را آسان می کند. در صورت نیاز قابلیت نصب سیستم تابلو برق، تنظیم دور درام، و یا ساخت دستگاه بصورت دوگانه نیز موجود می باشد. دستگاه تخمه پزی حلزونی در ظرفیت های مختلف ساخته شده و قابلیت سفارشی سازی نیز وجود دارد و می توان جنس درام دستگاه را طبق سفارش مشتری از جنس آهن، استیل، مس و … سفارشی سازی کرد.

 

دستگاه تخمه شورکن

دستگاه تخمه شورکن برای طعم دهی به تخمه و یا محصولاتی که در تناژ بالا تفت داده شده و طعم دار می شوند کاربرد دارند. معمولا محصولاتی با دستگاه های شورکن طعم دار می شوند که به ضربه حساس نبوده و کیفیت محصول کاهش نمی یابد. دستگاه های شورکن بصورت افقی طراحی و ساخته می شوند.

در کسب و کار هایی که محصول صرفا تخمه می باشد لزوما احتیاجی به دستگاه شورکن نبوده و می توان با استفاده از دستگاه تفت عمل تخمه پزی و شور کردن را انجام داد.

خرید دستگاه تفت و شورکندستگاه خشک کن سرندی

در فرآوری انواع تخمه، آجیل و خشکبار پس از مرحله طعم زنی و شور کردن، محصول حاوی رطوبت حاص از مرحله طعم زنی بوده برای گرفتن نم و رطوبت محصولات از دستگاه خشک کن سرندی استفاده می شود که از ماندگاری نم محصول و تولید انواع قارچ و کپک جلوگیری می کند. دستگاه خشک کن سرندی علاوه بر مصارف فرآوری تخمه و انواع آجیل، در تمامی صنایع غذایی برای خشک کردن اواع محصولات گرانول کاربرد دارد. سیستم عملکرد دستگاه نیز بصورت اتوماتیک بوده و شما می توانید محصول را در مراحل مختلف خشک کشدن بررسی مشاهده کنید. با توجه به مش بودن بستر و جریان هوای داغ بین محصول، عمل گرفتن نم در کارگاه تخمه پزی و خشک شدن به سرعت انجام می شود.

دستگاه بسته بندی تخمه

مناسب ترین دستگاه بسته بندی تخمه و انواع خشکبار، دستگاه بسته بندی دو توزین و یا چهار توین می باشد که قابلیت بسته بندی از وزن 10 گرم تا یک کیلوگرم را دارد. شرکت آراد ماشین علاوه بر تجهیزات تخمه پزی در زمینه دستگاه های بسته بندی نیز فعال بوده و دستگاه های متنوعی برای بسته بندی انواع خشکبار در تناژ های مختلف تولید می کند. در مواردی که بسته بندی تخمه وخشکبار بیشتر از دو کیلوگرم است از دستگاه بزرگتر مانند دستگاه میسه پرکن و دوخت استفاده کرد.

فضای مورد نیاز برای کارگاه تخمه پزی

برای شروع و راه اندازی کارگاه تخمه پزی ابتدا بسته به تناژ و ظرفیت تولید، دستگاه های مورد نیاز را انتخاب کنید و با در نظر گرفتن ابعاد دستگاه ها می توان فضای مورد نیاز را محاسبه کرد. برای راه اندازی و شروع کار در حد کارگاه کوچک و یا خانگی می توان در یک فضای حداقل 12 الی 15 متری کار را روع کرد و باید با توجه به این متراژ از دستگاه های کوچک استفاده کرد. البته باید این موضوع را در نظر گرفت که به یک فضا برای دپوی محصول فرآوری شده و آماده ارائه به مشتری نیز احتیاج می باشد.

سرمایه لازم برای راه اندازی کارگاه تخمه پزی چقدر است؟

برای راه اندازی هر کسب و کار یکی از مهمترین و اصلی ترین مورد که باید در مورد آن اطلاعات داشته باشید سرمایه لازم برای راه اندازی آن کسب و کار می باشد. سرمایه لازم برای برای راه اندازی کارگاه تخمه پزی بسته به چند موارد متغیر است و در ابتدا شما باید مواردی را در نظر بگیرید که عبارتند از:

_ میزان سرمایه لازم جهت خرید دستگاه ها و تجهیزات متناسب

_ سرمایه لازم برای خرید و یا اجاره محل متناسب با کار شما که مناسب جانمایی دستگاه ها باشد.

_ و مورد آخر سرمایه در گردش شما است که برای تولید تهیه مواد اولیه برای شروع کار به آن احتیاج دارید.

حاشیه سود کار فرآوری و تفت تخمه و خشکبار

با توجه به اینکه محصولاتی نظیر تخمه، آجیل و خشکبار از تنقلات پر مصرف هستند، می توان گفت درآمد تخمه پزی به دلیل اینکه حاشیه سود کار فرآوری و تفت تخمه و خشکبار برای افراد تولید کننده هستند بسیار بالا است. با انجام عمل بسته بندی شکیل و ارائه آن به بازار مصرف کننده می توانند سود بسیار بالایی داشته باشند و در ایام عید نوروز که نیاز بازار بیشتر بوده و قیمت محصولات دچار نوسانات است، این حاشیه سود بیشتر و بالاتر می باشد.

 

نکته آخر

اگر قصد ورود به حوزه فرآوری و تفت آجیل و خشکبار را دارید،با سرمایه پایین تر و خرید دستگاه تخمه پزی می توانید کارگاه تخمه پزی خود را داشته باشید. برای آشنایی با دستگاه ها و تجهیزات مورد نیاز و اطلاع از قیمت هرکدام با کارشناسان و مشاوران آراد ماشین تماس بگیرید. اگر سوالی دارید در انتهای صفحه برای ما کامنت بگذارید تا بصورت کامل پاسخ داده شود.

1.5 2 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

2 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
Gorji
Gorji
1 سال قبل

من‌یه‌مشاوره‌کامل‌میخام‌لطفاراهنماییم‌کنیین‌کارگاه‌دارم‌فقط‌نیازبه‌مشاوره‌دارم‌که‌چجوروازکجادستگاه‌هاراتهیه ونسب‌کنم‌ممنون