اصلی ترین تفاوت در مدل های مختلف دستگاه سیل وکیوم

تفاوت مدل های مختلف سیل وکیوم

معرفی انواع دستگاه های سیل وکیوم و اصلی ترین تفاوت میان آنها

می دانید که پرکاربردترین و بهترین انواع دستگاه سیل وکیوم کدام است؟ شما هم به دنبال بررسی بارزترین تفاوت میان دستگاه های سیل وکیوم هستید؟ از شما می خواهیم که مطالب درج شده در وب سایت پیش روی خود را تا آخر با دقت بالایی مطالعه نمایید.

دستگاه سیل وکیوم، در حال حاضر جزو اصلی ترین دستگاه های مورد استفاده در بسته بندی محصولات مختلف می باشد. توجه داشته باشید که تجهیزات یاد شده در دو نوع حرارتی و القایی تولید می شوند. مدل های حرارتی برای بسته بندی محصولات، از گرما استفاده می کند.

این در حالی است که مدل های القایی جهت بسته بندی محصولات مدنظرتان از جریان القایی استفاده می نمایند.

دستگاه های یاد شده را می توان به شکل زیر دسته بندی کرد:

  1. دستگاه های سیل وکیوم ریلی یا خطی
  2.  دستگاه سیل وکیوم روتاری یا چرخشی
  3.  دستگاه های سیل وکیوم رومیزی

همچنین در نظر داشته باشید که دستگاه های سیل القایی مناسب برای بسته بندی ظروفی هستند که درب آنها گرد می باشند. ما در این مجموعه به دنبال بررسی انواع دستگاه های سیل حرارتی هستیم.

تفاوت مدل های مختلف سیل وکیومدستگاه سیل وکیوم

شما می توانید برای بسته بندی اصولی و بهداشتی محصولات مدنظرتان از دستگاه های سیل وکیوم استفاده نمایید. بسته بندی استاندارد و بهداشتی می تواند توجه مصرف کنندگان را جلب نماید. بنابراین می توانید با رعایت اصول بسته بندی صحیح، میزان فروش محصولات تان را نیز افزایش دهید.

توصیه می شود که باکیفیت ترین انواع تجهیزات یاد شده را در اولویت خرید خود قرار دهید. در این صورت می توانید محصولات تولیدی خود را با جدیدترین روش بسته بندی در بازار عرضه نمایید. در سایر بخش های مقاله سعی داریم راجع به اصلی ترین مشخصه های مربوط به دستگاه های یاد شده بیشتر صحبت کنیم با ما همراه باشید.

آشنایی با دستگاه سیل وکیوم ریلی

همانطور که در قسمت قبلی نیز به این موضوع اشاره شد، امروزه بسیاری از افراد به دنبال بررسی اصلی ترین مشخصات دستگاه سیل وکیوم هستند. برای این منظور نیز سعی دارند مشخصات مربوط به تجهیزات یاد شده را بررسی نمایند. از مهمترین انواع دستگاه های مذکور می توان به مدل های ریلی یا خطی اشاره کرد.

کارخانه ها و کارگاه های بزرگ می توانند برای بسته بندی محصولات خود از دستگاه های یاد شده بهره مند شوند. سرعت عملکرد مربوط به دستگاه های سیل وکیوم ریلی به مراتب بالاتر از سایر دستگاه های سیل می باشد. در حین استفاده از دستگاه های مذکور به کمترین نیروی انسانی نیاز خواهید داشت. همچنین در نظر داشته باشید که دستگاه های سیل ریلی معمولا از چندین ریل تشکیل شده اند. شما می توانید بسته بندی محصولات مدنظرتان را به کمک تجهیزات یاد شده انجام دهید.

جا به جایی و حرکت محصولات بر روی خط یا ریل دستگاه سیل وکیوم مذکور به شکل خودکار می باشد. همچنین فرایند سیل کن، توسط نوار نقاله صورت می گیرد. محصولات مدنظرتان بعد از سیل شدن، از سمت دیگر دستگاه به بیرون هدایت می شوند. مدل های تمام اتوماتیک دستگاه های یاد شده قابلیت وکیوم کردن محصولات بسته بندی را دارند. همچنین می توانید دستگاه های لیبل زن و پرکن را بر روی تجهیزات یاد شده نصب کنید. پیشنهاد می شود که دستگاه های سیل وکیوم ریلی مدنظرتان را از شرکت های شناخته شده تهیه و خریداری نمایید.

معرفی دستگاه سیل وکیوم روتاری

در مبحث مربوط به بررسی انواع دستگاه سیل وکیوم، می توان به مدل های روتاری یا چرخشی آن اشاره کرد. تجهیزات یاد شده در مدل های گوناگونی تولید و طراحی می شوند. سرعت مربوط به دستگاه های یاد شده با یکدیگر متفاوت می باشد. بنابراین در حین خرید محصولات مذکور، به این امر توجه لازم را داشته باشید.

تفاوت مدل های مختلف سیل وکیوم

شما می توانید محصول مدنظرتان را در قالب دستگاه های سیل وکیوم روتاری قرار داده و اجازه دهید فرایند سیل کن صورت بگیرد. دستگاه مذکور می تواند با حرکات چرخشی خود، محصولات و ظروف مدنظرتان را به راحتی بسته بندی نماید. همچنین می توانید سرعت مربوط به بسته بندی دستگاه های مذکور را تنظیم کنید.

شما می توانید تجهیزات مختلفی را بر روی دستگاه سیل وکیوم روتاری نصب کنید. از مهمترین این تجهیزات می توان به دستگاه تاریخ زن و سیستم تزریق گاز اشاره کرد. دستگاه های سیل وکیوم روتاری مناسب برای کارخانه های کوچک و متوسط می باشد. همچنین شما می توانید برای بسته بندی محصولات خانگی خود نیز از تجهیزات یاد شده استفاده کنید. فراموش نشود که دستگاه های یاد شده قیمت پایین تری را نسبت به دستگاه های سیل خطی دارند.

آشنایی با دستگاه سیل وکیوم رومیزی

بسیاری از افراد دستگاه سیل وکیوم رومیزی را با اسم دستگاه سیل کشویی می شناسند. شما می توانید تجهیزات یاد شده را در فضاها و کارگاه های کوچک استفاده نمایید. سایز بندی و شکل مربوط به قالب دستگاه های یاد شده با یکدیگر متفاوت هستند. روش کار کردن با تجهیزات مذکور بسیار راحت تر و آسان تر می باشد.

دستگاه های یاد شده را می توان در مدل های زیر تقسیم بندی کرد:

  1.  دستگاه های سیل وکیوم رومیزی دستی
  2.  دستگاه های سیل وکیوم رومیزی نیمه اتوماتیک
  3.  دستگاه های سیل وکیوم رومیزی اتوماتیک

شما می توانید با کمترین قدرت مالی در اختیار خود، مناسب ترین و ایده آل ترین انواع دستگاه های سیل وکیوم رومیزی را خریداری کنید. همچنین می توانید به کمک تجهیزات یاد شده انواع مواد غذایی را بسته بندی نمایید.

بررسی تفاوت های میان دستگاه های سیل وکیوم

جهت بررسی دقیق دستگاه های سیل وکیوم می توانید کاتالوگ مربوط به دستگاه های یاد شده را با دقت بررسی کرده و اطلاعات مفیدی را به دست آورید. پیشنهاد می شود که برای آشنایی بیشتر با اصلی ترین تفاوت میان دستگاه های سیل وکیوم، موارد زیر را مطالعه نمایید:

جهت بسته بندی محصولات در تیراژهای بالا می توانید از دستگاه سیل وکیوم ریلی استفاده نمایید. سرعت مربوط به بسته بندی دستگاه های یاد شده بسیار بالا می باشد.

اگر به دنبال استفاده از دستگاه های لیبل زن و پرکن هستید، می توانید خرید دستگاه های سیل وکیوم خطی را در اولویت خود قرار دهید.

 

تفاوت مدل های مختلف سیل وکیومدستگاه سیل خطی

 دستگاه های سیل روتاری در مقایسه با مدل های رومیزی از سرعت عمل بالایی برخوردارند.

  1.  ارزان ترین انواع دستگاه سیل وکیوم را مدل های رومیزی آن شکل داده است. افرادی که به دنبال راهنمای خرید ارزان ترین انواع دستگاه های یاد شده هستند، می توانند مدل های مختلف دستگاه های سیل وکیوم رومیزی را بررسی نمایند.
  2.  مناسب ترین دستگاه سیل وکیوم برای کسب و کارهای کوچک را دستگاه های سیل رومیزی شکل داده اند. همچنین در نظر داشته باشید که دستگاه های یاد شده فضای کمتری را اشغال کرده و جا به جایی راحت تری را دارند.
  3.  نصب و راه اندازی دستگاه های سیل رومیزی بسیار آسان تر از سایر دستگاه های سیل وکیوم می باشد.
  4. نگهداری و مراقبت از دستگاه های سیل رومیزی به مراتب آسانتر از سایر دستگاه های سیل وکیوم است.
  5. کار کردن با دستگاه های سیل وکیوم رومیزی بسیار راحت تر و آسانتر از سایر مدل های دستگاه سیل است.

میزان برق مصرفی دستگاه های سیل وکیوم رومیزی بسیار پایین می باشد. توجه داشته باشید که ابعاد و اندازه ی مربوط به تجهیزات مذکور کوچک تر است. در نتیجه تجهیزات یاد شده کمترین میزان برق را مصرف می‌کنند.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها