دستگاه بسته بندی ژله لیوانی

امروزه تنوع بالایی از محصولات غذایی و خوراکی را شاهد هستیم که به کمک دستگاه های مختلفی که از تکنولوژی مدرن برخوردار هستند، تولید شده اند، دستگاه بسته بندی ژله لیوانی یکی از این دستگاه های پرکاربرد است که قابلیت بسته بندی ژله به صورت لیوانی دارد.

در این مقاله قصد داریم شما را با دستگاه بسته بندی ژله لیوانی آشنا کنیم و به توضیح نوع دستگاه و نحوه عملکرد آن و دیگر موارد مرتبط بپردازیم، اگر قصد راه اندازی کسب و کار خود با خرید این دستگاه را دارید، پیشنهاد می کنیم تا پایان مقاله همراه ما باشید.

ژله و دستگاه بسته بندی آن

ژله در واقع نوعی دسر و فرآورده کلاژنی است که به عنوان ژلاتین شناخته شده می باشد که به صورت آماده و پودری در بازار عرضه می شود. نمونه های آماده آن به شکل لیوانی در سایزهای مختلف وجود دارند که توسط دستگاه بسته بندی پرکن بسته بندی می شوند.

از مکانیزم های مختلفی برای پرکردن مایعات رقیق و غلیظ استفاده می شود که علاوه بر سرعت، دقت و تاثیرگذاری بالایی در عملیات پرکردن دارند. دستگاه پرکن ژله از نوع دستگاه های پرکن مایعات غلیظ است که در ابعاد و حجم های مختلف طراحی و ساخته می شود.

دستگاه بسته بندی ژله لیوانی

دستگاه بسته بندی ژله لیوانی قابلیت بسته بندی ژله در سایزهای بزرگ، متوسط و کوچک لیوانی را دارد. بطور کلی میتوان از دستگاه های زیر در بسته بندی ژله ها استفاده نمود:

  • دستگاه پرکن
  • دستگاه سیل
  • دستگاه فیلر سیلر

با کمک این دستگاه نه تنها می توان ژله را به صورت لیوانی بسته بندی کرد، بلکه برای محصولات مختلفی همچون ماست، دوغ، انواع دسر، سالاد و غیره استفاده نمود.

از مدل های نیمه اتوماتیک این دستگاه می توان در رستوران ها، هتل ها، غذاخوری، تالار پذیرایی و غیره استفاده کرد.

دستگاه پرکن ژله لیوانی

از جمله دستگاه بسته بندی که ژله را به صورت لیوانی پر می کند، دستگاه پرکن است که در انواع و اقسام مختلفی طراحی و تولید می شود و با توجه به نیاز مشتریان و بودجه ای که در نظر گرفته اند، به فروش می رسد.

دستگاه پرکن لیوانی بیشتر در صنایع غذایی کاربرد دارد و با توجه به اندازه دهانه لیوان که ممکن است بزرگ تا کوچک باشد، محصولات غذایی را پر می کند.

این مدل دستگاه قابلیت تولید به صورت دستی، نیمه اتومات و تمام اتومات را دارد و با توجه به ظرفیت تولید کارخانه یکی از این مدل ها انتخاب و خریداری می شود. از محصولاتی که توسط این دستگاه بسته بندی و پر می شوند شامل موارد زیر است:

  • ترشک، کشک، شکلات صبحانه
  • ماست، دوغ، ماست چکیده
  • ژله، بستنی، دنت
  • کرم کنجد، خامه و کره بادام زمینی

انواع دستگاه پرکن مایعات

همانطور که در بالا به آن اشاره کردیم، دستگاه پرکن انواع و اقسام مختلفی دارد. این مدل دستگاه برای پر کردن مایعات غلیظ و رقیق مورد استفاده قرار می گیرد که در وزن و یا حجم مشخصی از مایعات یا چگالی و حالت های مختلف قرار دارند. ژله نیز از جمله مایعات غلیظ است که توسط این دستگاه بسته بندی می شود.

نیمه اتوماتیک: این مدل از دستگاه های پرکن نیاز به نیروی انسانی داریم تا با فرشدن پدال های تعبیه شده در کنار دستگاه محصول به میزان شخصی در لیوان ها پر شود.

اتوماتیک: کار با این دستگاه به صورت کاملا اتوماتیک است و بدون نیاز به اپراتور و نیروی انسانی، با سرعت و دقت بالایی، محصولات مورد نظر درون ظرف پر و بسته بندی می کند.

اهمیت دستگاه های پرکن مایعات

دستگاه های پرکن با توجه به نوع بسته بندی و غلظتی که مایعات دارند، طراحی و ساخته می شوند. بنابراین، کارفرمایان و تولیدکنندگان براساس نوع ماده که قصد بسته بندی و پرکردن را دارند، از دستگاه پرکن استفاده می کنند.

دستگاه پرکن لیوانی که موضوع مورد بحث ماست، برای صنایع غذایی کاربرد دارد. این در حالیست که دستگاه های پرکن تیوپی برای صنایع دارویی و بهداشتی مورد استفاده قرار می گیرد. دستگاه پرکن اسپری در صنایع بهداشتی و شیمیایی نیز کاربرد دارد.

دستگاه بسته بندی ژله لیوانی انواع ژله های مایع و جامد را در ظروف مخصوص بسته بندی می کند و دستگاه پرکن ژله به گونه ای طراحی شده است که در سریع ترین زمان ممکن قابلیت پرکردن ژله در لیوان را دارد.

جنس دستگاه به گونه ای که دوام و مرغوبیت بالایی دارد و برای انواع ظروف پرکن مایعات غلیظ مورد استفاده قرار می گیرد. طراحی این دستگاه بسته بندی ژله لیوانی به گونه ای می باشد که تمامی افراد بدون هیچ دانشی آن را فرا می گیرند و با کم ترین هزینه و نیروی انسانی می توان کسب و کار پر رونقی را آغاز نمود.

دستگاه بسته بندی سیل

پس از پر شدن ظروف انتخاب شده از محصول، دهانه آن باید پلمپ شوند تا مایع ژله از ظرف خارج نشود. این کار به کمک دستگاه سیل قابل انجام است.

دستگاه سیل وکیوم در مدل های دستی، نیمه اتوماتیک و تمام اتوماتیک ساخته می شوند. سرعت بسته این نوع از دستگاه های به ترتیبی که نام برده شد، افزایش میابد و با توجه به سرعت تولید قابل سفارشی سازی هستند.

دستگه فیلر سیلر

درصورتی که دستگاه سیل و پرکن با هم ترکیب شوند و برخی امکانات به آن افزوده شود دستگاه فیلرسیلر را خواهیم داشت. این دستگاه بصورت کاملا اتوماتیک کار می کند و با کاهش نیاز به نیروی انسانی سرعت تولید را تا چندین برابر افزایش می دهد.

قیمت دستگاه بسته بندی ژله لیوانی

فاکتورهای مختلفی در قیمت گذاری دستگاه بسته بندی ژله لیوانی تاثیرگذار هستند که در اینجا ما به چند نمونه از آن اشاره می کنیم:

  • نوع دستگاه
  • حجم مخزن
  • تجهیزات و امکانات جانبی دستگاه
  • جنس دستگاه
  • ظرفیت دستگاه
  • نیاز مشتری و سفارش گیری در سایزهای مختلف
  • برند و شرکت سازنده
  • گارانتی و خدمات پس از فروش

جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص قیمت نهایی دستگاه بسته بندی ژله لیوانی می توانید با کارشناسان و مشاوران آراد ماشین ارتباط برقرار کنید.

شرکت سازنده دستگاه بسته بندی ژله لیوانی

شرکت آراد ماشین یکی از شرکت های سازنده و معتبری است که در صنعت ماشین سازی سابقه و رزومه درخشانی کسب کرده است و با ساخت انواع دستگاه های متنوع صنایع غذایی توانسته است رضایت مشتریان خود را جلب کند.

این شرکت با ارائه خدماتی از قبیل گارانتی، آموزش کار با دستگاه، فراهم سازی تست دستگاه توسط مشتری، خدمات پس از فروش تجربه ای متفاوت برای خریداران رقم بزند.

کلام پایانی

دستگاه بسته بندی ژله لیوانی همان دستگاه پرکن مایعات و دستگاه سیل وکیوم است. در ظرفیت های پایین از مدل های نیمه اتوماتیک این دستگاه استفاده می شود. اما در کارخانجات صنعتی از دستگاه های فیلر سیلر روتاری یا خطی می توان استفاده نمود.

ظرفیت دستگاه بسته بندی ژله لیوانی به چه صورت است؟

دستگاه های بسته بندی ژله معمولا بصورت سفارشی و مطابق باظرفیت تولید ساخته می شود.

انواع مختلف دستگاه پرکن شامل چه موارد هستند؟

با استفاده از دستگاه های پرکن مایعات، دستگاه سیل یا دستگاه فیلر سیلر میتوان ژله را در ظروف لیوانی بسته بندی کرد.

 

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها