کسب درآمد با دستگاه میوه خشک کن

کسب درآمد با دستگاه میوه خشک کن کار ساده و البته پرسود است اما در نظر داشته باشید که اگر بخواهید در هر حوزه‌ای به صورت حرفه‌ای و تخصصی کار بکنیم باید به اطلاعات کامل و آشنایی کافی دست پیدا کنید و بتوانید آن کسب و کار را در بهترین حالت ممکن مدیریت بکنید. ما در این مقاله میخواهیم اطلاعات فنی مورد نیاز شما را که برای کسب درآمد از راه تولید میوه و سبزیجات خشک است ارائه دهیم تا بتوانید کسب و کار خود را به بهترین شکل ممکن و با نگاه روشن و رو به جلو شروع بکنید.

دستگاه های مود نیاز شغل میوه خشک کنی

دستگاه مورد نیاز شغل میوه خشک کنی تنوع بسیار بالایی دارند و معمولاً برای راه اندازی خط تولید باید از چندین دستگاه در کنار هم استفاده شود که در ادامه به تفصیل در مورد تک تک آنها توضیح داده خواهد شد.

ابتدای کار باید میوه جات و سبزیجات مختلف که وارد کارگاه شدند شستشو شده و آب آن ها گرفته شود که آماده فراوری مانند اسلایس، هسته گیری و پوست کنی شوند.

پس از شستشو دستگاه ها توسط دستگاه های اسلایسر هسته گیر و پوست کن آماده انتقال به داخل دستگاه خشک کن شده و بنا به ظرفیت و مشخصات دستگاه خشک کن مدت زمان مشخصی را سپری کرده و آماده بسته بندی شود. پس از اینکه میوه و سبزیجات خشک از دستگاه خشک کن بیرون آورده شد باید اجازه دهید جانها خنک شوند و سپس در بسته بندی های مناسب برای نگهداری در انبار و یا فروش و بسته بندی شوند.

در ادامه به انواع دستگاه میوه خشک کن و روش کار آن و نحوه کسب درآمد از دستگاه میوه خشک کن و خط تولید محصولات خشک اشاره خواهیم کرد.

دستگاه میوه خشک کن

دستگاه میوه خشک کن مهمترین و اصلی ترین دستگاه مورد نیاز در خط تولید محصولات خشک است به این ترتیب که برای تولید هر محصولی می توان مراحل شستشو فرآوری و بسته بندی را در شکل های مختلف و به صورت دستی یا نیمه اتوماتیک و اتوماتیک انجام داد ولی در هر صورت همه محصولات باید در دستگاه خشک کن خشک شده و آماده بسته بندی شود.

پس مهمترین دستگاه دستگاه خشک کن است که باید در خط تولید محصولات خشک استفاده نمایید و اما نکات اساسی در انتخاب دستگاه خشک کن به ترتیب زیر است:

– ظرفیت و تناژ مورد نظر در خط تولید تان باید تناسب با ظرفیت و ابعاد و توانایی های دستگاه خشک کن تان باشد. استفاده از دستگاه بزرگتر از ظرفیت خط تولید باعث میشود نتوانید دستگاه خشک کن را پر کنید و از حداکثر ظرفیت آن استفاده کنید، همینطور اگر دستگاه خشک کن تا کوچک تر از ظرفیت سایر دستگاه خط تولید باشد محصولات تولید شده در خشک کن جای نگرفته و تلفات بالایی خواهید داشت و یا اینکه اسد کسر ظرفیت سایر دستگاههای خط تولید نمی توانید استفاده کنید.

– سرمایه مورد نظر برای سرمایه گذاری در خط تولید یکی از پارامترهای است که شما در هنگام خرید دستگاه میوه خشک کن باید در نظر داشته باشید و به این نکته توجه کنید که خرید یک دستگاه با کیفیت بالا ولی کوچک تر می تواند گزینه بهتری نسبت به خرید یک دستگاه بزرگ تر با کیفیت و کارایی کمتر باشد چرا که دستگاه با کیفیت آسودگی و کیفیت محصول را به شما خواهد داد در حالی که دستگاه با کیفیت پایین محصول بی کیفیت و روزهای پر از تشویش اعصاب به شما خواهد داد.

راه های کسب درآمد با دستگاه میوه خشک کن

شما وقتی یک دستگاه میوه خشک کن خریداری می کنید می توانید از آن برای تولید انواع محصولات خشک استفاده کنید به طوری که در هیچ فصلی خواب خط تولید نداشته باشید و از یک خط تولید بتوانید در راه های مختلف کسب درآمد داشته باشید. در ادامه می خواهیم راه های مختلف کسب درآمد و سود فراوان را با استفاده از خط تولید محصولات خشک توضیح دهیم.

تولید چیپس میوه

تولید چیپس میوه یکی از مهم‌ترین کارهایی است که شما می توانید با استفاده از خط تولید میوه خشک انجام دهید این کار به واسطه سودآوری بسیار بالایی که دارد و بازار گسترده جهانی آن می تواند ارزش افزوده بسیار زیادی را به مواد اولیه داده و کسب درآمد بسیار مناسبی را برای صاحب خط تولید و کارگاه تولیدی داشته باشد.

تولید انواع چیپس میوه از میوه های فصلی داخل کشور و همینطور تولید انواع چیپس میوه از میوه های استوایی وارداتی گزینه ها است که می توانید به آن فکر کنید اما در نظر بگیرید که تولید میوه جات حبه ای خشک شده مصرف روز افزون داشته و سودآوری بسیار بالایی را به همراه دارد.

تولید سبزیجات خشک

تولید سبزیجات خشک گزینه بعدی استفاده از خط تولید محصولات خشک است به این ترتیب که می‌توان با استفاده از تجهیزات و دستگاههای خط تولید محصولات خشک انواع سبزیجات برگی و غیر برگی را خشک کرده و کسب درآمد نمود. محصولاتی مانند انواع سبزیجات برگی شامل نعنا و شوید و شنبلیله که در تمام فصول مصرف همیشگی در آشپزخانه ها و رستوران های کشور دارند گزینه بسیار مناسبی برای شروع کار هستند اما نباید از این نکته غافل شد که تولید سبزیجات غیر هم برگی مانند فلفل دلمه یا همان پاپریکا  سودآوری خیلی بیشتری دارد و می تواند نقطه قوت سودآوری شما باشد.

تولید لواشک

لواشک محصولی است که در همه جای کشور و در تمام فصول طرفداران خاص خود را داشته و فروش بسیار بالایی دارد از طرفی مواد اولیه تولید لواشک ارزان تر بوده و سودآوری خط تولید لواشک بسیار بالا است. برای تولید لواشک می توان از همان خشک کن های میوه و سبزی استفاده کرد با این تفاوت که باید سینی مخصوص با آن تهیه شود و به راحتی با اضافه کردن دیگه پخت و یک دستگاه صاف کن لواشک خط تولید لواشک راه اندازی شده است.

لواشک های میوه ای که به روش های سنتی تولید می شد اما امروزه در دستگاه های خشک کن با سرعت بسیار بالا و با رعایت اصول بهداشتی بیشتر جایگاه بسیار فوق العاده ای را در فروشگاه ها و در بین مصرف کنندگان دارد.

تولید گوشت خشک

با افزایش حضور حیوانات خانگی در منزل و اختصاص جایگاه ویژه به این موجودات مصرف غذای خشک برای حیوانات خانگی نیز رو به افزایش است این در حالی است که در بسیاری از مقاطع زمانی واردات غذای حیوانات خانگی مانند سگ و گربه و فروش آنها در پت شاپ ها ممنوع شده است و تولیدکنندگان داخلی هر روز قدرت بیشتری گرفته و سهم بزرگی از بازار را به خود اختصاص می‌دهند.

تولید انواع محصولات پروتئینی خشک شده مانند گوشت خشک و پای مرغ و جگر فقط قسمتی از خط تولید انواع محصولات غذای حیوانات خانگی را تشکیل می دهد.

سودآوری بسیار بالا در بخش محصولات پت شاپی باعث شده بسیاری از دارندگان خطوط تولید محصولات خشک به سمت تولید گوشت خشک رفته و خط تولید خود را برای تولید این محصولات آماده کنند و از سودآوری این حوزه کاری بهره ببرند.

درآمد شغل میوه خشک کنی چقدر است؟

اینکه درآمد شغل میوه خشک کنی چقدر است به عوامل بسیار زیادی بستگی دارد که از جمله آن‌ها تناژ تولیدی،  نوع محصول تولید شده و روش فروش آن است.

مهمترین چیز در محاسبه درامد خط تولید میوه خشک قیمت خرید مواد اولیه است. اگر شما بتوانید مواد اولیه که همان میوه و سبزیجات و صیفی جات است را با قیمت بسیار مناسب تهیه کنید، می توانید سودآوری بسیار بالایی را تجربه کنید.

در سال ۱۴۰۱ میزان هزینه سربار به ازای هر کیلو میوه خشک در شهرهای بزرگ حدود ۲۰ الی ۳۰ هزار تومان و در شهرهای کوچک ۱۵ الی ۲۰ هزار تومان برآورد شده است که با در نظر گرفتن درصد خروجی میوه خشک می توان سود خالص را محاسبه کرد.

به عنوان مثال درصد خروجی سیب خشک حدود ۱۰ الی ۱۵ درصد است و برای پرتقال این درصد در حدود ۱۵ الی ۱۸ درصد است.

قیمت خرید میوه خشک به اضافه وزن هر کیلو میوه خشک، هزینه سربار با در نظر گرفتن درصد خروجی، سود خالص تولید هر کیلو میوه خشک را تعیین می کند. در نتیجه شما می توانید از این راه درآمد کارگاه تولیدی را محاسبه کنید.

هرچه تناژ تولیدی بیشتر باشد سودآوری بیشتر خواهد بود چرا که هزینه های سربار روی تناژ سرشکن شده با حاشیه سود محصول افزایش خواهد یافت.

نکته بسیار مهم در میزان سودآوری و درامد شغل میوه خشک کنی این است که شما محصولات تولید شده تان را به چه کسی می فروشد اگر به بنکدار و یا شرکت پخش بدهید باید یک درصدی از سود را به آنها اختصاص دهید ولی اگر بتوانید محصولات خود را به دست مصرف کننده نهایی برسانید سود آن بخش هم نصیب خودتان خواهد شد و در نتیجه کسب و کارتان روز به روز رونق بیشتری خواهد گرفت.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها