می دانید که قطعات مورد استفاده در طراحی خشک کن دوار کدامند؟ شما هم به دنبال بررسی ساختمان مربوط به دستگاه های خشک کن دوار هستید؟ از شما دعوت می گردد که مطالب درج شده در وب سایت ما را تا انتها مطالعه نمایید.

 

منظور از دستگاه خشک کن دوار چیست و عملکرد مربوط به آن چگونه است؟

قبل از پرداختن به نحوه ی ساخت و طراحی خشک کن دوار، بهتر است که در خصوص دستگاه مذکور اطلاعاتی را به دست آورید. دستگاه خشک کن دوار یک وسیله است که برای خشک کردن محصولات یا اجزای مختلف استفاده می‌ شود. این دستگاه با استفاده از حرارت و هوای گرم، رطوبت محصولات را تبخیر کرده و آن‌ ها را خشک می‌ کند. در داخل این برج یک صفحه دواری را می توانید مشاهده کنید که با سرعت متغیری می چرخد. همچنین این دستگاه مجهز به فن های بسیار قدرتمند می باشد که در فرایند خشک کن، نقش مهمی را بر عهده دارند.

با چرخش دستگاه خشک کن دوار، محصولات به آرامی داخل استوانه ی دستگاه مذکور ریخته می شود. سپس محصول به وسیله ی پره های موجود در داخل دستگاه زیر و رو می شود. بین صفحه دوار و دیواره ‌های برج حرکت می ‌کنند. همچنین هوای گرم و خشک از طریق فن ها به قسمت داخلی دستگاه، جریان دارد. به این ترتیب، رطوبت محصولات تبخیر شده و آن‌ ها خشک می ‌شوند. دستگاه خشک کن دوار در صنایع مختلفی مانند صنعت غذایی، صنعت شیمیایی، صنعت کشاورزی و صنعت داروسازی قابل استفاده است. لازم به ذکر خواهد بود که تجهیزات یاد شده در ابعاد و مدل های گوناگونی طراحی می شوند.

 

بنابراین قبل از خرید مدنظرتان، کاتالوگ مربوط به دستگاه های خشک کن دوار را با دقت بالایی مطالعه نمایید. در سایر بخش های مقاله سعی داریم راجع به طراحی دستگاه های خشک کن دوار و کاربرد مربوط به آنها، توضیحات بیشتری را ارائه دهیم. با ما همراه باشید.

اجزای مربوط به دستگاه های خشک کن دوار

طراحی خشک کن دوار همانطور که در قسمت قبلی نیز به آن اشاره شد، ذهن بسیاری از کارفرمایان را به سوی خود جذب کرده است. شما می توانید جهت آشنایی بیشتر با دستگاه های یاد شده، اجزای مربوط به آن را با دقت بررسی کنید. توجه نمایید که برای طراحی و ساخت دستگاه های خشک کن دوار از قطعات مختلفی استفاده می کنند. هر یک از قطعات استفاده شده در طراحی تجهیزات مذکور، کارایی و عملکرد متفاوتی را دارند.

کاربران می توانند در ساخت و طراحی خشک کن دوار، اجزای متعددی را مشاهده کنند. از مهمترین این قطعات می توان به دستگاه دمنده، رکوبراتور( مبدل حرارتی)، پایه نگهدارنده، تابلوی فرمان، مشعل منبع سوخت، دودکش متحرک، جعبه دنده، لوله خروجی هوای گرم و بدنه اشاره کرد. جالب است بدانید که دستگاه های خشک کن دوار را برخی از کارفرمایان با اسم دستگاه های خشک کن روتاری می شناسند.

این تجهیزات از کاربردی ترین دستگاه های مورد استفاده برای خشک کن انواع مواد غذایی، معدنی، شیمیایی و غیره می باشند. شما می توانید جهت بررسی بهترین انواع تجهیزات یاد شده از وب سایت آراد ماشین  اقدام نمایید. مجموعه ی ما به دنبال ساخت و طراحی بهترین انواع دستگاه های خشک کن دوار می باشد.

طراحی خشک کن دوار چگونه می باشد؟

جهت آشنایی بیشتر با نحوه ی طراحی خشک کن دوار، می توانید ویدیوهای متعددی را در این زمینه تماشا کنید. توجه داشته باشید که مجموعه ی ما برای ساخت تجهیزات یاد شده سعی دارد، از باکیفیت ترین قطعات استفاده نماید. خشک کن دوار در واقع به دستگاهی اطلاق می شود که فرایند خشک شدن محصولات مختلف را بر عهده دارد. این دستگاه شامل یک بدنه محفظه ‌ای شکل است که این محفظه مجهز به سیستم چرخان می باشد. موادی که نیاز به خشک شدن دارند، درون این محفظه قرار می ‌گیرند و با چرخش دستگاه هوای گرم و خشک، در میان محصول مدنظرتان به جریان در می آید. این فرآیند باعث تبخیر رطوبت مواد می ‌شود و آنها را خشک و آماده استفاده می ‌کند.

جهت طراحی خشک کن دوار، بایستی به یک سری از مهمترین مراحل توجه شود. اصلی ترین و مهمترین مراحل مربوط به طراحی و ساخت دستگاه های خشک کن دوار عبارتند از:

  • انتخاب جنس بدنه و قطعات داخلی: برای ساخت خشک کن دوار، انتخاب موادی با مقاومت بالا در برابر حرارت و فشار اهمیت زیادی را دارد. همچنین قطعات داخلی بایستی از مقاومت بالایی در برابر سایش و خوردگی برخوردار باشند. انتخاب بدنه و قطعات داخلی مقاوم، از مهمترین موضوعات مورد توجه در حین طراحی دستگاه های خشک کن دوار می باشد.
  • طراحی سیستم چرخان: سیستم چرخان باید به گونه ‌ای طراحی شود که بتواند به طور مداوم و با سرعت تنظیم شده، چرخش کند. همچنین باید قابلیت تحمل وزن مواد را نیز داشته باشد.
  • طراحی سیستم تزریق هوا: سیستم تزریق هوا باید بتواند به طور یکنواخت هوای گرم و خشک را به مواد تزریق کند. برای این منظور، از فن ‌های قدرتمند و سیستم‌ های توزیع هوا استفاده می ‌شود.
  • طراحی سیستم تهویه: سیستم تهویه باید بتواند هوای رطوبت دار را خارج کند و هوای تازه و خشک را وارد کند. همچنین باید قابلیت کنترل دما و رطوبت داخل محفظه را داشته باشد.

کاربرد مربوط به دستگاه های خشک کن دوار

اکنون که در خصوص نحوه ی ساخت و طراحی خشک کن دوار اطلاعات کافی را به دست آوردید، می توانید کاربرد مربوط به دستگاه مذکور را بررسی کنید. توجه داشته باشید که دستگاه های خشک کن دوار از کاربرد بسیار گوناگونی برخوردار هستند. همین امر نیز سبب شده تا امروزه بسیاری از کارفرمایان در صنایع مختلف، به دنبال راهنمای استفاده از تجهیزات مذکور باشند. شما می توانید پس از بررسی دقیق کاربرد دستگاه های یاد شده، اقدامات لازم برای خرید را انجام دهید.

پیشنهاد می شود که برای خرید تجهیزات یاد شده نیز از وب سایت آراد ماشین اقدام نمایید. دستگاه های خشک کن دوار عرضه شده در وب سایت ما از گارانتی بلند مدتی برخوردارند. بنابراین می توانید با خیال آسوده دستگاه مدنظرتان را سفارش دهید.

مهمترین و اصلی ترین کاربرد مربوط به دستگاه خشک کن دوار عبارتند از: خشک کردن مواد گرانولی، مناسب برای خشک کردن خوراک دام و طیور، خشک کردن پسماند های کشتارگاهی، مناسب برای استفاده در صنایع شیمیایی و غیره. شما نیز می توانید با توجه به صنعتی که در آن فعالیت می کنید، ایده آل ترین و باکیفیت ترین انواع دستگاه های خشک کن دوار را تهیه نمایید. قیمت مربوط به تجهیزات یاد شده با توجه به مدل و نوع دستگاه های خشک کن دوار بسیار متغیر می باشد. شما می توانید برای کسب اطلاعات بروز و دقیق در خصوص قیمت تجهیزات مذکور، هم اکنون با همکاران ما در ارتباط باشید.

جمع بندی

طراحی خشک کن دوار نیازمند فناوری و دانش روز جهانی می باشد. شما می توانید جهت آشنایی با قسمت های مختلف دستگاه یاد شده، دفترچه راهنمای آن را با دقت مطالعه نمایید. توجه داشته باشید که دستگاه های خشک کن دوار از کارایی و کاربرد بسیار گسترده ای برخوردار هستند. به کمک تجهیزات یاد شده می توانید، رطوبت حجم بالایی از محصولات مدنظرتان را در کوتاه ترین زمان ممکن از بین ببرید. توصیه می شود که برای خرید بهترین انواع دستگاه های خشک کن دوار، از وب سایت آراد ماشین اقدام نمایید.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها