بهترین دستگاه آبگیری صنعتی گوجه، انگور و لیمو

بهترین دستگاه آبگیری صنعتی گوجه، انگور و لیمو

استفاده و بکارگیری از بهترین دستگاه آبگیری صنعتی راهکار مناسب و کارآمدی برای محصولات مختلف هم چون گوجه، انگور و لیمو است که در ظرفیت های مختلف طراحی و ساخته می شوند و با استفاده از این دستگاه ها می توان کسب و کار پر رونقی را راه اندازی کرد.

در این مقاله قصد داریم شما را با بهترین دستگاه آبگیری گوجه، انگور و لیمو آشنا کنیم و به توضیح عملکرد و ویژگی های آن بپردازیم، پس تا پایان مقاله همراه ما باشید.

 

معرفی چند مدل از بهترین دستگاه های آبگیری آراد ماشین

امروزه طراحان و سازندگان در صنعت ماشین سازی با توجه به نوع، ظرفیت و بافت محصول مدل های مختلفی از دستگاه های آبگیری را با مکانیزم های مختلف طراحی و تولید می کنند که هر شرکت ممکن است مکانیزم خاصی را در ساخت دستگاه های خود به کار ببرد به عنوان مثال برای انگور، لیمو، غوره، انار و…از دستگاه آبگیری پرسی و برای گوجه ازدستگاه پارویی یا پره ای استفاده می شود.

 

دستگاه آبگیری

 

برای اطلاعات بیشتر در مورد بهترین دستگاه آبگیری صنعتی گوجه، انگور و لیمو در ادامه همراه ما باشید.

 

بهترین دستگاه آبگیر گوجه صنعتی

دستگاه آبگیری گوجه صنعتی که در شرکت آراد ماشین ساخته می شود در دو نوع مدل پارویی (اتومات) و پره ای (نیمه اتومات) هستند و به عنوان یکی از بهترین دستگاه های آبگیری گوجه محسوب می شوند.

دستگاه آب گوجه گیر صنعتی مدل نیمه اتومات دارای عملکرد پره ای است، تخلیه تفاله به صورت دستی توسط اپراتور انجام می گیرد درحالی که مدل اتومات این دستگاه به صورت خودکار تخلیه تفاله را انجام می دهد و همین امر سبب افزایش سرعت در روند آبگیری گوجه فرنگی می شود.

 

ویژگی ها و مشخصات انواع دستگاه آبگیر گوجه

  • در این مدل دستگاه به عنوان بهترین دستگاه آبگیری صنعتی، قابلیت شستشوی آسان قطعات درگیر با وجود مواد دارد.
  • برق مصرفی از نوع تک فاز یا سه فاز می باشد.
  • جنس دستگاه از نوع استنلس استیل است.
  • با پایه های تعبیه شده در زیر دستگاه، امکان حمل و نقل آسان آن فراهم می شود.
  • در ابعاد استاندارد طراحی شده است و موقع روشن کردن دستگاه از صدا و لرزش کمی برخوردار است.

 

تفاوت دستگاه آبگیری گوجه اتوماتیک و نیمه اتومات

 

بهترین دستگاه آبگیری انگورصنعتی

برای آبگیری انگور در ظرفیت های بالا  برای تولید شیره کنسانتره از دستگاه آبگیری انگور پرسی استفاده می شود ولی اگر شراب گیری مد نظر باشد می توان از دستگاه های خوشه گیر استفاده کرد که این دستگاه در دو مدل اتومات و نیمه اتومات ساخته می شود.

بنابراین برای تولید و آبگیری انگور می توان از بهترین دستگاه آبگیری صنعتی زیر استفاده کرد:

دستگاه آب انگورگیری پرسی:

این مدل از دستگاه آب و تفاله محصول را از هم جدا می کند و از یک خروج مجزا تخلیه می کند.

 

تفاوت دستگاه آبگیری انگور و دستگاه خوشه گیر

 

دستگاه خوشه گیر نیمه اتومات:

تخلیه تفاله های انگور در دستگاه خوشه گیر نیمه اتومات توسط اپراتور انجام می گیرد در حالی که در مدل اتومات این دستگاه عملیات خوشه گیری و له کردن انگور به صورت اتوماتیک انجام می گیرد.

 

بهترین دستگاه آبلیمو گیری صنعتی

بهترین دستگاه آبگیری لیمو صنعتی در ظرفیت های بالا استقاده از دستگاه آبگیری پرسی و در ظرفیت های کمتر استفاده از دستگاه های آبگیری دو کاره می باشد.

به طور کلی برای تلخ نشدن آب لیمو و خرد و له نشدن هسته لیمو استفاده از دستگاه آبگیری پرسی بهترین گرینه می باشد.

عملکرد این دستگاه به این صورت است که پس از شستشوی لیموها و قرارگیری داخل دستگاه، آب و تفاله لیمو از هم جدا می شود و آب اصلی و طبیعی به عنوان محصول خروجی از دستگاه خارج و به مشتری تحویل داده می شود.

 

تفاوت دستگاه آبگیری گوجه با دستگاه آبلیموگیری

عملکرد دستگاه آبگیری گوجه به صورت تیغه ای و پارویی است در صورتی که در دستگاه آبگیری لیمو به صورت پرسی محصول را آبگیری می کند. بنابراین با توجه به عملکرد تیغه در دستگاه آبگیری گوجه، ریختن لیمو در این دستگاه به تلخ شدن نهایی محصول می انجامد و اصلا پیشنهاد نمی شود.

از آب محصولاتی مانند گوجه، انگور، لیمو و دیگر میوه ها در صنایع غذایی به شکل های مختلف استفاده می شود و در همین راستا بهترین دستگاه های آبگیری صنعتی طراحی و ساخته شده اند که این محصولات را به خوبی آبگیری کنند و به شکل مستقل یا به عنوان یکی از مواد غذایی مکمل دیگر غذاها مورد استفاده افراد جامعه قرار گیرند.

در این مقاله سعی کردیم چند مدل از بهترین دستگاه آبگیری صنعتی که توسط متخصصین و سازندگان ایرانی ساخته می شوند را معرفی کنیم و قیمت این دستگاه ها با توجه به ظرفیت متفاوت می باشند، امکان تست دستگاه آبگیری صنعتی گوجه، انگور و لیمودر کارخونه وجود دارد و برای راه اندازی و شروع کسب و کار مشاوره به صورت رایگان توسط مشاورین و کارشناسان مربوطه ارائه می شود.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها