تفاوت دستگاه آبگیر گوجه اتومات و نیمه اتومات

تفاوت دستگاه آبگیری گوجه اتوماتیک و نیمه اتومات

پیش از خرید دستگاه آبگیری برای تولید رب بهتر است تفاوت دستگاه آبگیری گوجه اتومات و نیمه اتومات را بدانید تا با مقایسه این دو دستگاه برای کسب و کار خود انتخاب درستی داشته باشید. دستگاه های آبگیری گوجه از جمله دستگاه های پرکاربرد صنعتی است که امروزه برای استفاده های خانگی، نیمه صنعتی و صنعتی در ظرفیت های گوناگون طراحی و تولید می شوند. هر شخص با توجه به بودجه و نیاز خود دستگاه مناسب را خریداری می کند.

آب گوجه به دلیل خواص زیاد آنتی اکسیدانی، مواد معدنی بالا و ویتامین های فراونی که در خود دارد، مورد توجه بسیاری از افراد قرار گرفته است که امروزه از این محصول در کافه ها و رستوران ها به عنوان نوشیدنی سالم استفاده می شود و در کشور ایران به عنوان یک مواد اولیه جدایی ناپذیر پخت غذا مورد استفاده بیشتر خانوارها، هتل ها، رستوران ها و… قرار می گیرد.

در این مقاله قصد داریم شما را با تفاوت دستگاه آب گوجه گیری نیمه اتومات و اتومات آشنا کنیم و به توضیح عملکرد و ویژگی های آنها بپردازیم، پس تا پایان مقاله همراه ما باشید.

 

انواع دستگاه آبگیر گوجه آراد ماشین

یکی از کارآمد ترین تجهیزات صنایع غذایی، دستگاه آبگیر گوجه است که براساس کارکرد در دو نوع اتومات و نیمه اتومات طراحی و ساخته می شوند.

از دستگاه های اتومات و نیمه اتومات آبگیر گوجه برای تهیه رب گوجه فرنگی سالم و باکیفیت استفاده می کنند  که به آن دستگاه رب گیری نیز گفته می شود و می بایست متناسب با نیاز و بودجه در نظر گرفته شده، ظرفیت مناسبی را انتخاب و خریداری کرد.

 

تفاوت دستگاه آبگیر گوجه اتوماتیک و نیمه اتومات

براساس میزان تولیدی که کارفرمایان و خریداران در نظر دارند و میزان سرمایه، دستگاه آب گیر گوجه در دو مدل اتوماتیک و نیمه اتومات زیر طراحی و ساخته می شوند، که به تفاوت های آن نیز می پردازیم:

  • در دستگاه نیمه اتومات از مکانیزیم پره ای استفاده می شود. این دستگاه با نام سطلی نیز شناخته شده است. در این دستگاه از یک محفظه سطلی شکل که بدنه آن بصورت سوراخ دار(مش) است تشکیل شده است که درون آن تیغه ای قرار دارد که مستقیما به موتور دستگاه متصل است و با چرخش این تیغه گوجه ها کاملا له شده و آب گوجه از دورن سورخ ها عبور می کند.  بدنه این مدل دستگاه از استیل ساخته شده است که سوخت مصرفی آن می تواند به صورت تک فاز یا سه فاز باشد و در ظرفیت های مختلف ساخته شود. مدل نیمه اتومات آبگیری گوجه برای مغازه ها و کسب و کارهای خانگی گزینه مناسبی می باشد.

 

  • در دستگاه اتومات، مکانیزمی که به کار برده شده است از نوع پارویی است که حالت استوانه ای و افقی شکل دارد و آب گوجه رو با کیفیت آبگیری می کند. مدل اتومات دستگاه آبگیر گوجه برخلاف مدل نیمه اتومات از دو خروجی برخوردار است، از یک خروجی آب گوجه گرفته می شود و از خروجی دیگر تفاله ها خارج می شوند. جنس بدنه این مدل دستگاه نیز از استیل است و در ظرفیت های مختلف ساخته می شود و برای مغازه ها و کارگاه هایی که میزان تولید بالایی دارند، بسیار مناسب است.

 

 

تفاوت این دو مدل دستگاه  در مکانیزم دستگاه و خروج تفاله می باشد، و از نظر کیفیت و سرعت و آبگیری در یک سطح قرار دارند.

 

راهنمای خرید دستگاه آبگیر گوجه

برای داشتن دستگاه باکیفیت با طول عمر بالا نیاز است که قبل از خرید نکاتی را مورد بررسی قرار دهید، که انتخاب مطمئن و سودآوری را داشته باشید، در ادامه ما به چند مورد مهم اشاره می کنیم:

  • ظرفیت تولید دستگاه را در نظر بگیرید: دستگاهی را انتخاب کنید که میزان تولید آب گوجه با توجه به نوع کسب و کاری که انتخاب کرده اید ( خانگی، مغازه ای، صنعتی)، و فضای کسب و کار در یک راستا باشد.
  • نوع مکانیزیم دستگاه: براساس میزان تولید خود و نیروی انسانی که برای کار با دستگاه در نظر دارید، مدل اتوماتیک یا نیمه اتوماتیک دستگاه را انتخاب و خریداری کنید
  • ابعاد استاندارد: یک دستگاه کارآمد اگر ابعاد و وزن استانداردی داشته باشد، از چرخ های مناسبی برخوردار است که براحتی بتوان آن را جابجا کرد
  • قدرت موتور و توان دستگاه: دستگاهی را انتخاب کنید که در هر چند ساعت کار با آن برای هر چند کیلو مشکلی ایجاد نکند و محصول را به خوبی آبگیری کند
  • جنس دستگاه: به دلیل ارتباط مستقیمی که محصول با بدنه دستگاه دارد، باید از نظر بهداشتی سالم باشد و دچار زنگ زدگی نشود و به راحتی شسته شود
  • از گارانتی و خدمات پس از فروش برخوردار باشد.

در این مقاله سعی کردیم تا به تفاوت دستگاه آبگیر گوجه اتوماتیک و نیمه اتوماتیک بپردازیم تا با مطاله آن بهترین اننتخاب را برای خرید دستگاه آبگیری متناسب با بودجه و نیاز خود داشته باشید.

 

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها