نحوه آبگیری گوجه فرنگی

روش و نحوه آبگیری گوجه فرنگی، یکی از مواردی است که در تولید رب و سس گوجه فرنگی اهمیت دارد. این کار با استفاده از روش های سنتی و یا به کمک گرفتن از دستگاه های آبگیری نیمه صنعتی و صنعتی انجام می شود.

خمیر غلیظی که در بین ایرانیان بسیار محبوب بوده و به عنوان یکی از اصلی ترین چاشنی های غذایی مورد استفاده قرار می گیرد، رب گوجه فرنگی نام دارد. این محصول در گذشته در منازل و به صورت کاملا سنتی درست می شده؛ اما امروزه این محصول با پیشرفت تکنولوژی به صورت کاملا تخصصی و حرفه ای تولید می‌شود. سیسیل و بسیاری از شهرهای جنوب ایتالیا مهد تولید رب گوجه فرنگی هستند.

این محصول برای اولین بار در خانه‌ها و کارخانه‌های ایتالیایی تولید شد و ایتالیایی ها برای برای متفاوت و جدیدتر کردن طعم غذاهای خود تصمیم گرفتند از این محصول استفاده کنند. رب گوجه فرنگی ماده اولیه بسیاری از محصولاتی نظیر سس‌ها، كنسروهای مختلف و… است. برای درست کردن رب گوجه‌فرنگی بعد از گرفتن دانه‌ها و پوست گوجه‌ها آن‌ها را برای چندین ساعت می‌پزند. پس از غلظت حرارت آن را کم کرده و دوباره محصول را می‌پزند تا یک کنستانتره غنی بدست بیاید.

 

روش های آبگیری گوجه فرنگی

  • آبگیری به روش سنتی
  • آبگیری گوجه با دستگاه

 

نحوه آبگیری رب گوجه فرنگی به روش سنتی چگونه است؟

برای آبگیری و تهیه رب گوجه فرنگی به صورت خانگی ابتدا باید گوجه ها را خوب شسته و بگذارید خشک شوند. سپس گوجه‌ها را چهار یا هشت قاچ کنید و در تشت بزرگ بریزید، روی گوجه‌ها نمک بپاشید و به مدت ۲۴ ساعت زیر آفتاب مستقیم و گرم تابستان بگذارید.

برای جلوگیری از کپک زدن گوجه ها باید هرچند ساعت یکبار آن ها را هم بزنید. تا زمانی که پوست گوجه فرنگی از گوشت آن کاملا جدا شده و گوجه‌ها خوب آب بیندازند، باید در این مدت یک پارچه توری تمیز روی تشت پهن کنید.

برای این‌که پوست و تخم گوجه فرنگی‌ها را جدا کنید یک تشت و یک آبکش و یک صافی نیاز دارید. تشت را زیر آبکش گذاشته و سپس یک بار با آبکش و یک بار با صافی ریز گوجه‌ها را صاف کنید. در این مدت با دست تمیز شسته شده گوجه‌ها را فشار داده و چنگ بزنید تا پوست و تخم گوجه جدا شود و آبش گرفته شود و داخل تشت ریخته شود. بعد از این مرحله باید اب گوجه به دست آمده را داخل یک قابلمه مناسب ریخته و روی شعله مناسب بگذارید.

در گذشته عمل پختن با استفاده از آتش انجام می‌شد اما امروزه در منازل از اجاق گازها استفاده می‌شود. چند ساعت زمان برای پختن رب لازم است. در این فاصله مرتب باید رب را هم بزنید تا ته نگیرد. رب گوجه باید آن‌قدر بپزد تا به غلظت مناسب رسیده و آب آن کاملا تبخیر شود.

 

گرفتن آب گوجه فرنگی با دستگاه آب گوجه گیری

یکی از روش های آبگیری گوجه فرنگی که نسبت به گذشته بسیار راحت تر است و سرعت بیشتری نیز به کار تولید رب داده است، گرفتن آب گوجه فرنگی با دستگاه آب گوجه گیر  است. خوشبختانه به دلیل تقاضای بالای بازار از این دستگاه، مدل های مختلف دستگاه آبگیر گوجه با امکان استفاده در منازل و مغازه های کوچک نیز ساخته شده است.

شرکت آراد ماشین به عنوان یکی از سازندگان دستگاه های مورد استفاده در صنایع غذایی، دستگاه آب گوجه گیری را در مدل های نیمه اتومات و اتوماتیک به مشتریان خود عرضه می کند.

 

 

انواع دستگاه آبگیری گوجه

دستگاه های آبگیری گوجه فرنگی که به آن دستگاه رب گیری نیز گفته می شود، در ظرفیت های مختلفی ارائه شده و باتوجه به عملکرد و کارایی به انواع مختلف و متفاوتی تقسیم می‌شوند. از جمله این دستگاه های آبگیری می توان به دو دستگاه  پارویی و پره ای اشاره نمود که ها دارای دو نوع سیستم عملکرد می باشند. برند آراد ماشین از جمله شرکت های پیشتاز در زمینه‌ی تولید و طراحی این نوع محصولات به صورت کاملا حرفه‌ای، با استفاده از متخصصین مجرب است.

 

دستگاه آبگیری گوجه

نحوه آبگیری گوجه فرنگی برای رب

در دستگاه های آبگیری، با ریختن محصول در قسمت ورودی دستگاه، گوجه ها به قسمتی هدایت می شوند که در آن شرایطی برای جدا کردن تخم و پوست از گوشت گوجه امکان پذیر است. محصولات کاملا له شده و به جلوی مخزن خروجی دستگاه هدایت می‌شوند. به این ترتیب میوه ها توسط سیستم پارویی آبگیری می شوند. تفاله محصول نیز به صورت خودکار از دستگاه خارج می شود.  دستگاه آب گوجه گیری اتومات به دلیل کیفیت بالا و محصول یکدست خود رب بسیار خوبی را نیز به شما ارائه می‌کند.

 

دستگاه آب گوجه گیری نیمه اتومات (سطلی) چیست و چه ویژگی هایی دارد؟

این محصول برای مصارف صنعتی و نیمه صنعتی مورد استفاده قرار می‌گیرد وکیفیت و  کارایی بسیار خوبی در این زمینه دارد. با استفاده از این دستگاه می توان در هر ساعت حدود 700 کیلوگرم گوجه را آبگیری کرد. تخلیه تفاله به صورت دستی انجام می شود و به همین دلیل به آن نیمه اتومات می گویند.

بدنه دستگاه نیمه اتومات سطلی دارای سوراخ های ریزی است که آب گوجه از آن خارج شده و هسته ها درون سطل باقی می ماند. نحوه آبگیری گوجه فرنگی برای رب در دستگاه آبگیری نیمه اتومات یا سطلی، به این صورت می‌باشد که  گوجه فرنگی ها با قرارگرفتن درون مخزن سطلی شکل دستگاه با چرخش پره هایی خرد و له شده و پس از آبگیری مقدار معینی گوجه، مثلا 100 کیلو گرم، اپراتور باید عمل تخلیه تفاله های گوجه را به صورت دستی انجام دهد.

 

ویژگی های دستگاه آبگیری گوجه فرنگی اتومات چیست؟

این محصول در هنگام آبگیری تفاله گوجه را نیز به صورت خودکار تخلیه کرده و جهت آبگیری گوجه به صورت اتوماتیک طراحی شده است. این دستگاه به دلیل  توان بالای آبگیری برای استفاده در مصارف صنعتی بسیار کاربردی است.

 

 

 

 

دستگاه های آبگیری یاد شده را از چه برندی خریداری کنیم؟

شرکت آراد ماشین طراح و سازنده دستگاه آبگیری گوجه بوده و این محصولات را با گواهی ضمانت و خدمات پس از فروش به خریداران عزیز ارائه می کند. آراد ماشین این ماشین آلات را دز ظرفیت های صنعتی و نیمه صنعتی با بدنه تمام استیل بدون واسطه و با قیمت فوق العاده مناسب ارائه می‌کند. همچنین این برند این امکان برای شما عزیزان فراهم آورده که بتوانید حجم قابل ملاحظه ای از گوجه و یا میوه  را در کوتاه ترین زمان ممکن آبگیری کرده و با کیفیت بالا مورد استفاده قرار دهید.

جهت دریافت مشاوره رایگان برای خرید دستگاه های آبگیری و ماشین آلات مورد نیاز در خط تولید رب با کارشناسان آرادماشین تماس بگیرید.

 

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها